GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

TVRTKA GOGREEN POZIVA SVE POLJOPRIVREDNIKE I PODUZETNIKE S PODRUČJA DUGE RESE NA SURADNJU

Zagrebačka tvrtka GoGreen, specijalizirana za otkup i prodaju domaćih proizvoda, poziva sve poljoprivrednike s područja Duge Rese da se uključe u sustav prodaje preko GoGreen tržnica u Zagrebu. U sustav prodaje preko GoGreena mogu se uključiti obiteljska poljoprivredna gospodarstva kao i obrtnici te tvrtke (d.o.o.). Jedini uvjet za suradnju je prodaja isključivo hrvatskih domaćih proizvoda.

GoGreen je inovativni poslovni koncept koji okuplja male i srednje proizvođače u poljoprivredi na jednome mjestu radi okrupnjavanja ponude, bolje organizacije, lakše i učinkovitije logistike, razmjene iskustava i znanja, brendiranja proizvoda te sveukupnog poboljšanja, olakšanja i unapređenja ponude domaćih poljoprivrednih proizvoda u Hrvatskoj.

Ako se zelite i vi ukljuciti u prodaju preko GoGreen-a, jednostavno slijedite ove korake:

1. KORAK: Upisite svoje podatke i posaljite ih u GoGreen (bez obaveze, time se ni na sto ne obavezujete)

Ako imate OPG upisite se – OVDJE

Ako imate tvrtku (d.o.o.) upisite se – OVDJE

2. KORAK:

Odmah nakon zaprimanja vase prijave javit ce vam se osoblje GoGreena i dati vam sve informacije o otkupnim cijenama i uvjetima poslovanja.

Dosadašnja iskustva poljoprivrednika u zagrebačkom prstenu su iznimno pozitivna. GoGreen plaća robu na vrijeme i podjednako je zainteresiran za suradnju s malim, srednjim i većim proizvođačima. Otkupljuju sve domaće proizvode (voće, povrće, med, mlijeko, meso, kozmetiku…) te predstavljaju izvrstan kanal za promociju proizvođača i prodaju njihovih proizvoda na širem zagrebačkom tržištu.

Svi zainteresirani proizvođači mogu se prijaviti putem slijedeće poveznice: https://www.gogreen.hr/kutak-za-proizvodace/

Dodatne informacije potražite na poveznicama:

https://www.gogreen.hr/

https://www.gogreen.hr/documents/GoGreen_Brosura.pdf

Također se možete obratiti na tel01/646-1220 ili na e-mail: mihaela.marusic@gogreen.hr.