GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

RJEŠENJE O ISPRAVCIMA NA KANDIDACIJSKIM LISTAMA – IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA DUGE RESE 2018.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Duge Rese, po službenoj dužnosti, dana 04.04.2018. godine donosi:

R J E Š E N J E

o ispravcima na kandidacijskim listama za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Duge Rese

  1.  Na Listi kandidata za izbor članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Duge Rese za MO GORNJE MRZLO POLJE, Naziv liste: Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati-HNS, ispravlja se i točno navodi ime i prezime kandidatkinje pod rednim brojem 7. Martina Ribić Radočaj; ispravljena lista nalazi se u privitku Rješenja te će se kao takva objaviti
  2. Na Listi kandidata za izbor članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Duge Rese za MO SVETI PETAR, Naziv liste: Hrvatska seljačka stranka, Socijaldemokratska partija Hrvatske, Akcija umirovljenici zajedno, Hrvatska stranka umirovljenika, HSS-SDP-AUZ-HSU i na na Listi kandidata za izbor članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Duge Rese za MO SVETI PETAR, Naziv liste: Hrvatska demokratska zajednica, HDZ, utvrđeno je da je ista osoba kandidat za člana Vijeća mijesnog odbora Sveti Petar na obje navedene liste. Po pozivu Gradskog izbornog povjerenstva, utvrđeno je na kojoj listi predloženi kandidat ostaje kandidat, dok je za drugu listu ovlašteni predlagatelj predložio novog kandidata. Ispravljene liste nalaze se u privitku Rješenja te će se kao takve objaviti.

Rješenje o ispravcima na kandidacijskim listama za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Duge Rese možete preuzeti ovdje.