GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

Rezultati natječaja za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju provedenoga javnog Natječaja za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem na području Grada Duge Rese za razdoblje od siječnja do srpnja akademske godine 2020./2021. izvršenog pregleda i bodovanja svih prijava na natječaj i utvrđene Liste reda prvenstva za dodjelu stipendija od strane Odbora za odgoj i osnovno obrazovanje, kulturu, tjelesnu kulturu i šport, Upravni odjel za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove Grada Duge Rese dana 19. veljače 2021. godine  objavljuje Listu reda prvenstva za dodjelu stipendija studentima  s prebivalištem na području Grada Duge Rese koju možete preuzeti ovdje.

Svi kandidati imaju pravo uvida u izvršeno bodovanje. Zahtjev za uvid u bodovanje dostavlja se na elektroničku poštu  martina.fuduric@dugaresa.com.hr  te će kandidatu dokumentacija o bodovanju biti dostavljena istim putem.

Na rang listu može se uložiti pisani prigovor gradonačelniku Grada Duge Rese u roku od 8 dana od dana njene objave, odnosno od 20. veljače 2021. godine do 01. ožujka 2021.