GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

PRIVREMENA OBUSTAVA DIJELA JAVNOG POZIVA ZA DODJELU FINANCIJSKIH POTPORA ZA AKTIVNOSTI UDRUGA OD INTERESA ZA GRAD DUGU RESU U 2019. GODINI

Grad Duga Resa privremeno obustavlja zaprimanje pisanih prijedloga po Javnom pozivu za dodjelu financijskih potpora za aktivnosti udruga od  interesa za Grad Dugu Resu u 2019. godini od 17. siječnja 2019. godine.
Privremena obustava odnosi se na aktivnosti udruga koje djeluju u  području socijalnih usluga, humanitarne djelatnosti, zaštite i  promicanje prava OSI, djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih  osoba, zaštita, briga i neformalno obrazovanje djece i mladih, zaštita  okoliša i prirode i održivi razvoj, promicanje vrijednosti Domovinskog  rata i antifašizma i zaštita potrošača.

Razlog obustave je velik broj zaprimljenih pisanih prijedloga na poziv trajnog modaliteta. Ova obustava nastupa dana 04. veljače 2019. godine.

Javni poziv ostaje i dalje otvoren za udruge u području sporta i kulture te će o eventualnoj obustavi obavijest biti naknadno objavljena na web stranici Grada.

Odluku Gradonačelnika o privremenoj obustavi dijela Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora za aktivnosti udruga od  interesa za Grad Dugu Resu u 2019. godini možete preuzeti ovdje.