GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

PRIJAM DUGOREŠKIH SPORTAŠA

Dana 10. listopada  u velikoj vijećnici Grada Duge Rese zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Tomislav Boljar zajedno s predsjednikom Vijeća Zlatkom Grčićem i vijećnikom i predsjednikom Športske zajednice Markom Benićem održali su prijam za 17 dugoreških sportaša koji su u 2016. godini osvojili medalje na državnim prvenstvima te im uručili zahvalnice uz knjigu Streljaštvo u Dugoj Resi, autora Stjepana Kaurića.

dscn4512dscn4505

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika pohvalio je izuzetne rezultate i zahvalio se sportašima kao mladim dugoreškim ambasadorima koji na najbolji način predstavljaju Dugu Resu diljem Hrvatske, a mnogi od njih i u inozemstvu. Isto tako pohvalio je i zahvalio se trenerima koji su ove sportaše pripremali kao i sportskim djelatnicima koji vode brigu da u ovim teškim vremenima dugoreški sport opstaje i postiže ovako vrijedne rezultate.

Zahvalnicu Grada za ostvarene sportske rezultate i promociju Grada Duge Rese dobili su:

Stonotenisačice Aquaestila: Ema Marn, Marta Vukelić, Karla Franović, Leona Šantek, Ana Trbuščić, Petra Burić i Laura Rukavina

dscn4572    dscn4575

Judaši: Luka Boljar i Frane Martinjaš

dscn4533

Tae kwon do borci: Leo Katić, Marin Vratarić i Ronald Quitilen

dscn4566

Strijelci:  Borna Petanjek i Tin Živčić

dscn4543

Sportaši invalidi: Igor Grgurić, Petar Mihalić i Željko Krajačić

dscn4547

Za osvajanje prvih mjesta na prvenstvu Hrvatske za osnovne škole u stolnom tenisu priznanje su dobili OŠ Ivan Goran Kovačić i Srednja Škola Duga Resa, kao i predsjednik Športske zajednice Marko Benić za rad Športske zajednice u razdoblju 2012.-2016.

dscn4554dscn4562