GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

Poziv za sudjelovanje na on line edukaciji

Pozivamo Vas na sudjelovanje na on line edukaciji u okviru nastavka  provedbe projekta PODURES, promocija poduzetništva i cjeloživotnog učenja Duge Rese i okolice u svrhu održivosti rezultata projekta, te u privitku dostavljamo upute za sudjelovanje na on line aplikaciji.

 

Projekt PODURES promocija poduzetništva i cjeloživotnog učenja Duge Rese i okolice je projekt Grada Duge Rese u ugovorenoj vrijednosti 248.599,60 kn i proveden je u suradnji  s partnerima Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) i Udruženje obrtnika Duga Resa  tijekom 2015. i  2016.godine.  Sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda sa 88%.sredstava.

 

On line edukacija će biti održana u srijedu, dana  25. studenog 2020. godine, putem GOOGLE MEET aplikacije, u vremenu od 13:00 sati do 14:00 sati.

 

U okviru edukacije održati će se dvije tematske prezentacije i to:

 

1,Tema: Upravljanje vremenom – početak u 13:00 sati

2.Tema: Kako poslovati u krizi – početak u 13:30 sati

 

Izvoditelj edukacije će biti gosp. Zrinski Pelajić predstavnik  tvrtke Illyricum savjetovanje d.o.o. iz Zagreba

 

VAŽNA NAPOMENA: Uvjet za sudjelovanje potencijalnih  sudionika prezentacije je  da pošalju svoje podatke: ime i prezime i  email adresu od google-a (gmail.com), barem 1 dan ranije, tako da im predavač  može poslati poveznicu (Link), koja je uvjet za sudjelovanjePodatke poslati na email: zarko.sigmund@dugaresa.com.hr i zrinski.pelajic@gmail.com.

 

 

Napominjemo  da će podaci koje nam dostavite služiti isključivo u svrhu  dostave linka za sudjelovanje na on line edukaciiu i nastavka provedbe projekta PODURES-promocija poduzetništva i cjeloživotnog učenja Duge Rese i okolice, te se u druge svrhe neće koristiti.

 

 

Poštovani potencijalni sudionici, ukoliko nemate  registriran gmail.com račun možete jednostavno i brzo prema uputama u privitku besplatno registrirati isti, a vjerojatno imate nekog mlađeg koji Vam to može bez problema za vas obaviti kako bi mogli sudjelovati na ovoj on line edukaciji.

 

Bit će nam zadovoljstvo ukoliko se odlučite sudjelovati na ovoj on line edukaciji, a ako trebate našu pomoć ostajemo Vam na raspolaganju.

 

Želimo Vam svako dobro u ovo vrijeme ugroze pandemijom korona virusa COVID 19, čuvajte sebe i druge kako bi što prije sa što manje posljedica prevladali ove teškoće, a ova on line edukacija neka bude doprinos poboljšanju epidemiološke situacije u Gradu Duga Resi i šire.

 

Napominjemo da ukoliko nemate vremena cijelo vrijeme prisustvovati edukaciji nakon prijave možete obavljati svoje poslove i ostaviti aplikaciju otvorenu do kraja trajanja edukacije.

 

Unaprijed se zahvaljujemo i očekujemo vašu prijavu i sudjelovanje na edukaciji.