GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

POZIV NA RADIONICU ZA KORIŠTENJE POTPORA ZA 3. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.4. “REKONSTRUIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis dana 31. svibnja 2019. godine objavila je javni poziv za provedbu podmjere

4.1.1. “Rekonstruiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sukladno

Programu ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020.  Rok  za prijavu na javni poziv je  31. srpnja 2019. godine.

Tekst javnog poziva možete pronaći na linku:

U svrhu informiranja potencijalnih korisnika javnog poziva u uredu LAG-a (Trg hrvatskih mučenika 2, Karlovac) održavat će se individualne konzultacije, radnim danom u razdoblju 10. do 27. lipnja 2019. godine od 10 – 14 sati. Za individualna savjetovanja potrebno se prethodno najaviti putem e-pošte  na adresu projekti@vallis-colapis.hr.

Upite vezane za odredbe javnog pozive mogu se postavljati isključivo putem web forme Pitanja i odgovori na mrežnoj stranici www.leader.vallis-colapis.hr u razdoblju od 31. svibnja do 27. lipnja 2019. godine.

Odgovori na pravovremeno postavljane upite biti će objavljeni na mrežnim stranicama:

www.leader.vallis-colapis.hr i ažurirani periodično, a najkasnije u roku od sedam (7) dana od zaprimanja pojedinog upita.

Za područje Duge Rese radionica će biti održana 17. lipnja 2019. godine u 11:00 sati u Demokratskom rasadniku  (Trg svetog Jurja 3.

U svrhu upoznavanja potencijalnih korisnika s uvjetima i kriterijima  javnog poziva održati će se informativne radionice

prema rasporedu objavljenom na linku:

https://leader.vallis-colapis.hr/novosti/31-radionice-o-mogucnostima-koristenja-potpora-za-3-lag-natjecaj-za-provedbu-tipa-operacije-1-1-4-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava