GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

ODRŽANO JE PREDAVANJE I PREZENTACIJA PROGRAMA POTPORA POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU NA PODRUČJU GRADA DUGE RESE ZA 2017. GODINU

Održano je predavanje i prezentacija Programa potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Duge Rese za 2017. godinu u predvorju kina Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, u prostoru Demokratskog rasadnika.
Na predavanju su predstavljene lokalne mjere potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju u Dugoj Resi, koje poljoprivrednici mogu koristiti u obliku bespovratnih sredstava za sufinanciranje poljoprivredne proizvodnje. Sve informacije vezane uz Program pronađite u kategoriji Gospodarstvo na Službenim stranicama Grada Duge Rese (https://dugaresa.com.hr/gospodarstvo/), a prezentaciju sa predavanja možete preuzeti ovdje.

Svi obrasci zahtjeva i izjava za dodjelu potpora prema Programu mogu se preuzeti u Gradskoj upravi, Trg svetog Jurja 1, II. kat soba 46. Za sve dodatne informacije javite se na tel: 047/ 819 017 ili email: zarko.sigmund@dugaresa.com.hr.