GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA

Karlovačka županija i Grad Karlovac formirat će novu web stranicu na kojoj će naši poljoprivrednici moći ponuditi svoje proizvode zainteresiranim potrošačima – žiteljima naše županije. Uslijed situacije koja je nastupila zbog virusa COVID-19, neposredna prodaja na tržnicama trenutno je obustavljena, a ovo može postati jedan od načina plasmana proizvoda, sada i ubuduće.

Pozivamo sva zainteresirana poljoprivredna gospodarstva, koja imaju poljoprivredne proizvode namijenjene tržištu, na iskaz interes i dostavu potrebnih podataka.

Podatke o poljoprivrednom gospodarstvu dostavite na e-mail adresu:  trznica@kazup.hr

Naziv poljoprivrednog gospodarstva (ime i prezime nositelja):

·         Telefon/mobitel  osobe za kontakt

·         Popis poljoprivrednih proizvoda

·         Uvjete dostave

·         Ostale podatke po potrebi

·         Link na face ili web stranicu

Vrlo je važno podizati svijest o važnosti kupovanja domaćih proizvoda i konzumiranju istih s obzirom da je ono što je prirodno proizvedeno dobro za opće stanje našeg organizma. U današnje vrijeme svjedoci smo koliko je odabir hrane, priprema i kombiniranje namirnica važno za naše zdravlje, a da je tome tako potvrđuje i stalan porast potreba za proizvodima koji proizlaze iz poljoprivrednih gospodarstava s područja Karlovačke županije.

Karlovačka županija i Grad Karlovac spremne su pružiti informatičku, administrativnu i promocijsku podršku našim poljoprivrednicima u ovim vremenima koja svima nama, nažalost, predstavljaju nove i teške okolnosti, ali neka nam ujedno budu i prilika za kvalitetne promjene.

*Dobiveni podaci služe kao temelj za elektroničku obradu podataka u svrhu stvaranja jedinstvene baze informacija o dostupnim

Na ovaj poziv mogu se javiti svi zainteresirani proizvođači s područja Karlovačke županije.