GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

OBAVIJEST O PLANIRANOM UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ DUGA RESA

Zbog pandemije coronavirusa (COVID-19) upisi u Dječji vrtić Duga Resa prolongirani su sa uobičajenog mjeseca travnja na mjesec svibanj. Period upisa za novu pedagošku godinu 2020./2021. planira se od 04. – 29. svibnja 2020. godine.

Ovom najavom želimo obavijestiti sve buduće korisnike da ćemo dokumentaciju zaprimati putem elektronske pošte i mail adrese koja će se otvoriti isključivo za potrebe upisa u navedenom periodu. Također, oni roditelji koji se ne služe elektronskom poštom moći će dostaviti dokumentaciju klasično poštom. U iznimnim slučajevima možemo zaprimiti dokumentacija u računovodstvu Vrtića, ali poštujući mjere za suzbijanje pandemije i ograničavanje socijalnih kontakata to želimo izbjeći.

Ukoliko niste, predlažemo da se prijavite u sustav e-Građanin kako bi Vam se olakšala dostava tražene dokumentacije.

Oglas za upis biti će objavljen na web stranici Dječjeg vrtića Duga Resa, Grada Duge  Rese i na ulazima naših objekata. Zahtjev za upis dostavljate skeniran ili fotografiran ako ga šaljete elektronskim putem. Sva potrebna dokumetacija biti će navedena u Oglasu.

Nadamo se da su Vam ove upute korisne za pripremno razdoblje, te se za sve ostale pojedinosti možete obratiti na brojeve telefona 704-124, 841-110 i mail adrese vrticdresa@gmail.com, vrticdresa2@gmail.com.

Obavijest možete preuzeti ovdje.