GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

Obavijest građanima za podnošenje zahtjeva za obnovu

Građani s područja Grada Duge Rese koji su prijavili oštećenja u potresu i na čijem objektu je obavljen brzi pregled statičara te imaju naljepnicu statičara,  imaju pravo podnijeti zahtjev za obnovom Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Pomoć građanima pri ispunjavanju i podnošenju zahtjeva za obnovom pružat će mobilni tim koji će dana 17. travnja 2021. biti u Dugoj Resi, Pučko otvoreno učilište (predvorje kina), Trg sv. Jurja 3, u vremenu od 9 do 17 sati pružiti informacije o načinu popunjavanja zahtjeva i potrebnoj dokumentaciji.  Radi bržeg i lakšeg postupka podnošenja zahtjeva, mole se građani da sa sobom ponesu podatke o brojevima katastarskih čestica na kojoj je izgrađen objekt koji je oštećen te ostalu građevinsku dokumentaciju kojom se dokazuje legalnost objekta.

Nakon 17. travnja 2021. pomoć pri ispunjavanju zahtjeva za obnovu građani će moći dobiti u prostorijama Gradske uprave, Trg sv. Jurja 1, II. kat, soba broj 46,  u vremenu od 8 do 15 sati svakog radnog dana od ponedjeljka od petka.