GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA KOJI SE ŠKOLUJU ZA DEFICITARNA ZANIMANJA S PODRUČJA GRADA DUGE RESE ZA ŠKOLSKU GODINU 2018./2019.

Gradonačelnik Grada Duge Rese donio je  Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija učenicima s područja Grada Duge Rese koji se školuju za deficitarna zanimanja koju možete preuzeti ovdje.

Grad Duga Resa raspisuje natječaj za dodjelu šest stipendije učenicima s prebivalištem na području Grada Duge Rese u visini od 200,00 kn mjesečno za deset mjeseci školske godine 2018./2019. Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.

Natječaj traje od 05.10.2018.godine do 19.10.2018.godine.

Sve informacije vezane uz natječaj za dodjelu stipendija mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 047/ 819-027 ili u Gradskoj upravi Grada Duge Rese u sobi 51 na II. katu.

Prijave na natječaj podnose se na obrascu koji možete preuzeti ovdje. Također je potrebno ispuniti i dostaviti obrazac izjave o broju članova zajedničkog kućanstva koji možete preuzeti ovdje.

Obrazac je također moguće preuzeti i u gradskoj upravi Grada Duge Rese u Upravnom odjelu za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene prave i opće poslove u sobi 51 na II. katu.

Popis deficitarnih zanimanja utvrđen je Preporukom za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja HZZ-a za Karlovačku županiju. Izvod iz navedene Preporuke možete preuzeti ovdje.