GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA STUDENTIMA S PODRUČJA GRADA DUGE RESE ZA AKADEMSKU GODINU 2018./2019.

Gradonačelnik Grada Duge Rese donio je Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Duge Rese za akademsku godinu 2018./2019.koju možete preuzeti ovdje.

Grad Duga Resa raspisuje natječaj za dodjelu tri stipendije studentima s prebivalištem na području Grada Duge Rese za akademsku godinu 2018./2019. Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.

Natječaj traje od 04.12.2018. godine do 11.12.2018.godine.

Sve informacije vezane uz natječaj za dodjelu stipendija mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 819-027 ili u Gradskoj upravi Grada Duge Rese u sobi 51 na II. katu.

Prijave na natječaj podnose se na obrascu koji možete preuzeti ovdje. Također je potrebno ispuniti i dostaviti obrazac izjave o broju članova zajedničkog kućanstva koji možete preuzeti ovdje.

Obrazac je također moguće preuzeti i u Gradskoj upravi Grada Duge Rese u Upravnom odjelu za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene prave i opće poslove u sobi 51 na II. katu.

Popis deficitarnih zanimanja utvrđen je Odlukom gradonačelnika o utvrđivanju deficitarnih zanimanja za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2018./2019. koju možete preuzeti ovdje.

Kriteriji i mjerila za dodjelu stipendija, postupak dodjele stipendija te način korištenja stipendija regulirani su Pravilnikom o studentskim stipendijama i odobravanju jednokratnih potpora studentima i učenicima koji možete preuzeti ovdje.