GRAD DUGA RESA|Službene stranice

Dječje gradsko vijeće

NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADA ZA DJELA NESEBIČNE POMOĆI, SOLIDARNOSTI, NAROČITIH USPJEHA, POD NAZIVOM „NAJ DJEČJE DJELO GRADA DUGE RESE U 2018. GODINI“

Dječje Gradsko vijeće Grada Duge Rese raspisuje Natječaj za dodjelu nagrada za djela nesebične pomoći, solidarnosti, naročitih uspjeha, pod nazivom „Naj dječje djelo Grada Duge Rese u 2018. godini“.

U javnosti i medijima premalo se govori o ulozi djece u humanitarnom radu, širenju zdravih navika i drugim naročitim uspjesima djece, a posebno u njihovom djelovanju na osobnom boljitku i boljitku životne zajednice. Primijećeno je da djecu treba poticati na dobra djela kao i što njihova postignuća treba nagraditi i javno pohvaliti.

Dodjelom javnog priznanja „Naj dječjeg djela Grada Duge Rese u 2018. godini“ i pohvalnica za druge uspjehe,  nastoje se inspirirati djeca grada kao i njihovi učitelji, stručni suradnici, ravnatelji, roditelji i ostale važne osobe u životu djeteta, u činjenju dobrih djela, u vršnjačkom pomaganju, pomaganju starijim osobama, osobama s invaliditetom i drugim ranjivim skupinama (socijalna osjetljivost i humanost). Također se žele potaknuti aktivnosti promicanja dječjih prava te otkrivanje dječjih talenata i sposobnosti kao i potaknuti djecu na sudjelovanje u školskim i izvanškolskim aktivnostima, gradskim, županijskim i državnim projektima i natjecanjima.

Natječaj je otvoren od 11. travnja 2019. do 03. lipnja 2019.

Više o natječaju i druge važne informacije pronađite u tekstu natječaja koji možete preuzeti ovdje.