GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKIH POTPORA ZA PROGRAME/PROJEKTE UDRUGA OD INTERESA ZA GRAD DUGU RESU U 2018. GODINI

Gradonačelnik Grada Duge Rese raspisao je dana 04. siječnja 2018. godine  natječaj za dodjelu fininacijskih potpora za programe/projekte udruga od  interesa za Grad Dugu Resu u 2018. godini.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 175.000,00 kn od čega je iznos od  60.000,00 kn namijenjen za sufinanciranje programa/projekata udruga sukladno Programu javnih potreba u kulturi Grada Duge Rese za 2018. godinu iz područja kulture, a iznos od 115.000,00 kn za sufinanciranje programa/projekata udruga iz ostalih područja djelovanja kao što su: tehnička kultura i informatika, zaštita i promicanje ljudskih prava i zaštita potrošača, zaštita zdravlja, socijalne usluge i humanitarna djelatnost, zaštita i promicanje prava OSI i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, promicanje vrijednosti Domovinskog rata i antifašizma, zaštita okoliša i prirode te ostala područja djelovanja navedena u natječaju.

Udruge s područja Grada Duge Rese mogu svoje prijave na ovaj natječaj poslati u roku od 30 dana od dana objave na web.stranici Grada odnosno do 3. veljače 2018. godine.

Sve potrebne obavijesti te obrasce za prijavu na natječaj možete pogledati ovdje.