GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

Natječaj podmjera 4. 1. “Potpora za ulaganje u poljoprivredna gospodarstva” i osiguranja u poljoprivredi

U HGK Županijskoj komori Karlovac 18. studenog s početkom u 11,00 sati održat će se seminar o otvorenom natječaju iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, a obuhvatiti će dvije teme:
Natječaj za podmjeru 4. 1. „Potpora za ulaganje u poljoprivredna gospodarstva“, podmjera 4. 1. 1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“, sektori svinjogojstva, peradarstva, voća i povrća,
Osiguranje u poljoprivredi.
Polaznici će se upoznati s osnovnim elementima natječaja, uključujući prihvatljive korisnike, troškove, rokove za podnošnje zahtjeva, natječajnu dokumentaciju te listu prihvatljivih troškova za svinjogojstvo i peradarstvo kao i sektor voća i povrća. Nadalje, govoriti će se o osiguranju u poljoprivredi, što se osigurava, kakvi su dosadašji trendovi, budućost i značaj osiguranja u stabiliziranju poljoprivredne djelatnosti.

Predavači će biti Vjeko Peretić izvrši direktor i financijski savjetnik tvrtke Pro savjetovanje d.o.o. te Dušan Predović financijski savjetnik iz istoimene tvrtke.

Seminar je besplatan, a predviđno trajanje je 2 sata.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i potvrde dolazak putem prijavnice u privitku, najkasnije do 17. studenog na e-mail: bskarjak@hgk.hr ili faks o47/611 180.

Ovdje možete preuzeti Poziv, Program i Prijavnica.