GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

NAJAVA – 1. FESTIVAL ZDRAVLJA KARLOVAČKE ŽUPANIJE, 6. – 8. TRAVNJA 2018. GODINE

Od 6. do 8. travnja održati će se 1. Festival zdravlja Karlovačke županije u organizaciji Udruge Karika i SIT, obrta za poslovne usluge iz Karlovca. 6. travnja održat će se uvodni dio Festivala i obilježavanje Svjetskog dana zdravlja u Duga Resi, a 7. i 8. travnja Festival se održava u Karlovcu, na lokaciji hotel Korana – Srakovčić.

Cilj ove manifestacije je probuditi svijest kod ljudi i usmjeriti ih na zdrave stilove života kroz tri ključna segmenta Festivala:

  • izložbeni prostor za poduzetnike,
  • besplatne radionice i predavanja za građane i
  • stručni zdravstveni skup.

Jedan od ciljeva je i spojiti zdravstvene stručnjake, gospodarske subjekte i građane u isto vrijeme na jednom mjestu, kako bi sinergijom doprinijeli kvaliteti zdravlja ljudi, ali i razvoju poduzetništva i turizma na području Karlovačke županije. 7. i 8. travnja, na centralnoj pozornici Festivala će se promovirati i prezentirati sportski klubovi i udruge u trajanju do 15ak minuta, a za sve izvođače koji se prijave za sudjelovanje omogućit će se dijeljenje promo-materijala u Sportskom kutku Festivala oba dana. Uz promoviranje na pozornici i promo materijale u našem sportskom kutku, svakog sudionika promovirati ćemo na Facebook-u, promo materijalima Festivala i web stranici Festivala godinu dana od održavanja, te na velikom LED ekranu na samom Festivalu. Bit će organizirana i Nagradna igra sa javnim izvlačenjem koje će se održati 8.travnja u poslijepodnevnim satima.

Izložbeni prostor zamišljen je kao prostor na kojem će svoje usluge i proizvode predstaviti lokalni proizvođači zdrave hrane, pića, kozmetike, biljnih preparata, eteričnih ulja i ostalih zdravih pripravaka, termalna lječilišta, osiguravajuće kuće, optike, isporučitelji pomagala, beauty centri, fitness centri i sportske udruge i klubovi, poliklinke, privatne prakse i svi ostali koji obavljaju ili su vezani uz zdravstvenu djelatnost.

Ukoliko netko želi vlastiti izložbeni prostor, od 19. veljače možete pogledati detalje o prijavama, cijene i nacrt izložbenog prostora na našim web stranicama www.festival-zdravlja-karlovac.info.

Molimo Vas da uz ispunjeni obrazac dostavite i Vaš logo u radnom formatu, najkasnije do 15.03.2018. na mail informacije@festival-zdravlja-karlovac.info

Ogledne primjerke ugovora o zakupu izložbenog prostora u kojima su navedene cijene i drugi detalji možete preuzeti ovdje.

Nacrt planiranog razmještaja izložbenih mjesta je slijedeći te vas pozivamo da što prije rezervirate svoje mjesto: