GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

JAVNA NABAVA – NABAVA NOVOG VATROGASNOG VOZILA AUTO-CISTERNE ZA DVD DUGA RESA

Grad Duga Resa u svojstvu središnjeg tijela za provođenje postupaka javne nabave i bagatelne nabave, ovlašten od strane naručitelja DVD Duga Resa iz Duge Rese, Jozefinska cesta 89, u postupku javne nabave na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave u Narodnim novinama objavio je tri objašnjenja dokumentacije za nadmetanje te Obavijest o dodatnim informacijama poništenju postupka ili ispravku kojom je produžen rok za dostavu odnosno otvaranje ponuda do 17. prosinca 2014. godine u 12,00 sati, a koje možete preuzeti ovdje.

I., II i III. Objašnjenje dokumentacije za nadmetanje koje je Grad Duga Resa u svojstvu središnjeg tijela za javnu nabavu od strane naručitelja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Duga Resa  u postupku javne nabave „Nabava novog vatrogasnog vozila auto-cisterne“ objavio u Elektroničkom oglasniku javne nabave, te Obavijest o dodatnim informacijama, poništenju postupka ili ispravku koja  je dana 04. prosinca 2014. godine objavljena u Elektroničkom oglasniku javne nabave  kojim je produžen rok za dostavu, odnosno otvaranja ponuda na 17. prosinca 2014. godine.

Grad Duga Resa dana 13.11.2014. godine u svojstvu središnjeg tijela za provođenje postupaka javne nabave i bagatelne nabave, ovlašten od strane naručitelja DVD Duga Resa iz Duge Rese, Jozefinska cesta 89, pokreće postupak javne nabave novog vatrogasnog vozila auto-cisterne, E-MV-01/2014 objavljenog u Narodnim novinama koji možete preuzeti ovdje