GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

HBOR-ov webinar – Obrtna sredstva za ruralni razvoj

Webinar Hrvatske banke za obnovu i razvitak, na kojemu će biti riječi o kreditnoj liniji za obrtna sredstva ruralnog razvoja, održat će se u utorak, 9. lipnja, u 10 sati.

Besplatni webinar organiziraju HGK – ŽK Karlovac i ŽK Otočac u suradnji s Područnim uredom Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Liku, a predavačica je Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.

Korisnici kreditnog programa su: Mikro, mali i srednji poduzetnici (OPG-i u sustavu PDV-a, šumo posjednici, obrti, trgovačka društva, zadruge, proizvođačke organizacije), čije poslovanje se odvija u okviru Mjera 4.1., 4.2. i 8.6. te mikro i mali poduzetnici koji razvijaju nepoljoprivrednu djelatnost u okviru Mjere 6.4. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. Kreditiranje je izravno, a tekst kreditnog programa se nalazi OVDJE.

Prijava je obavezna, a prijaviti se možete do 8. lipnja, u 12 sati na sljedećoj poveznici: PRIJAVA ili na https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/hbor-ov-webinar-obrtna-sredstva-za-ruralni-razvoj-najava.

Isti će se održati putem aplikacije Microsoft Teams, za koju ćete dobiti poveznicu dan prije održavanja. Ukoliko nemate navedenu aplikaciju već instaliranu na Vašem računalu ili mobilnom uređaju možete je preuzeti na linku Microsoft Teams – PREUZIMANJE APP.

Za sve ostale informacije slobodno se obratite na e-mail: bskarjak@hgk.hr ili telefon 047 612 111.