GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

DUGA RESA FEST 2017.

Glazbena manifestacija za djecu i mlade „DugaResaFest“ održava se četvrtu godinu za redom, od 5. do 7. svibnja 2017. Novost ove godine je edukacija svih prijavljenih sudionika koja uključuje radionicu solo pjevanja i scenskog nastupa te slikarsko-kreativnu radionicu „DRF 2017.“ koje će se održati vikend uoči manifestacije.
U sklopu manifestacije održati će se razne radionice i edukacije za prijavljene sudionike:
radionica solo pjevanja, radionica scenskog nastupa, slikarsko-kreativna radionica „DRF 2017.“, edukacija tehnika boravka u prirodi: podizanje šatora, izrada zaklona, edukacija „Uvod u planinarstvo“: planinarenje, ekologija i zaštita prirode, orijentacija u prirodi te radionica izrade dokumentarnog filma.
Duga Resa Fest 2017. ima za cilj povećati kulturnu ponudu u lokalnoj zajednici te aktivirati djecu i mlade kroz kreativno izražavanje, kulturu, umjetničke i glazbeno scenske i obrazovne aktivnosti, potaknuti kreativnost, natjecateljski duh i kreativno provođenje slobodnoga vremena. Također, cilj je promovirati i podržati glazbeno stvaralaštvo djece i mladih na nacionalnoj i međunarodnoj razini te ujedno promovirati Grad Duga Resu kao centar tih aktivnosti.
Više informacija potražite na: http://www.dugaresafest.com.hr/