GRAD DUGA RESA|Službene stranice

NOVOSTI

BESPLATNA RADIONICA KOJA SPAJA AKTIVISTE NEVLADINIH UDRUGA I KREATIVNE PROFESIONALCE

 

unnamed

Danas su otvorene prijave za “Give A Hack”, besplatni kreativni maraton koji će 10. i 11. prosinca okupiti aktiviste i kreativce s ciljem izrade atraktivnih društveno korisnih kampanja. Sve promotivne kampanje izrađene tokom ovog događaja bit će dane na besplatno korištenje udrugama. Jednoj kampanji s najboljim potencijalom po izboru stručnog žirija će biti dodatno omogućen besplatni print materijala i zakup mjesta na jumbo plakatima, te let balonom iznad Zagreba za tim aktivista i kreativaca koji ju je osmislio (+ radimo na tome se da bude još toga!)

“Give a Hack” organizira ekipa iz društvenog poduzeća Brodoto, specijaliziranog za kampanje, dizajn i medije, u suradnji s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca, Američkom ambasadom u Zagrebu i agencijom Pet minuta.

Sudjelovanje u Give A Hacku je potpuno besplatno. Svi zainteresirani predstavnici udruga mogu se prijaviti do 30. studenog putem web obrasca na www.giveahack.org, a mogućnost sudjelovanja dobit će ukupno 10 udruga koje ćemo izabrati prema kriterijima dostupnima na web stranici.